075-6211456 (bgg. 051-8850942)
nellylimenaria@gmail.com

Welkom op Thassosbungalow.nl!

Wij willen u op deze manier graag kennis laten maken met het prachtige, groene eiland Thassos. Ook wel de groene parel van de Egeische zee genoemd.

Wij verhuren een bungalow in het vissersdorp Limenaria, dat zeer gunstig gelegen is in een mooie olijfboomgaard die tevens onze eigendom is. Limenaria is een gezellig, typisch Grieks vissersdorpje met diverse restaurants, terrasjes en winkeltjes en is omgeven door een mooi bos.

Wij hopen u met deze website een voorproefje te geven van een onvergetelijke vakantie op dit prachtige eiland in deze comfortabele bungalow!

Onze bungalow

 
2
 
v.a. € 350,-per week

Geschikt vanaf 1 t/m 5 personen. Op 5 min. lopen van zee en het centrum van Limenaria en compleet ingericht.

  • Royale zitkamer
  • 2 slaapkamers
  • Voorzien van airco
  • Royale badkamer
  • Incl. energie
  • Incl. water
  • Incl. beddengoed
Lees meer
 

Over Thassos e.o.


Philippi

Kijk voor schitterende foto's op onze foto gallerij!

Promotiefilmpje


Bekijk hierboven een promotie video van Thassos en ontdek de schoonheid van het eiland...

Bron: YouTube


"Thuis op Thassos"

Een leuk stukje over Thassos uit het weekblad Libelle.

Lezen...

Reisinformatie

U kunt vliegen Amsterdam-Kavala. Deze vluchten gaan twee keer per week.

U kunt deze vluchten boeken via uw reisburo, bijv. bij Sudtours of Sunweb. De vaartijd naar Thassos bedraagt ongeveer 30 minuten. De Ferryboten varen de gehele dag door. Ook kunt u vliegen rechtstreeks naar Kavala via Duitsland, vanaf Dusseldorf en Keulen. Vrijwel dagelijks mogelijk, deze vluchten zijn vaak goedkoper dan vliegen vanaf Amsterdam, bijv met Air Berlin en German Wings enz. Dit kunt u via internet boeken, of via uw reisburo.

Amsterdam-Thessaloniki

Deze vluchten zijn dagelijks mogelijk met diverse tour-operators en lijndiensten. Dit kunt u boeken via uw reisburo of internet. Transavia vliegt bijvoorbeeld 7 x per week op Thessaloniki. Gunstige vliegtijden en scherpe prijzen... Vanaf Thessaloniki is de afstand tot Kavala ong. 150 km. Er is een goede busverbinding, (elk uur een bus en altijd een zitplaats). Ook kunt u een auto huren welke klaar staat op de luchthaven. Hierin kunnen wij eventueel bemiddelen.

Amsterdam-Athene

Binnenlandse vlucht naar Kavala. Dagelijks mogelijk. Ook per auto is Thassos goed te bereiken.


Over ons

Wij, Nikos en Nelly Papaioannou zijn een Grieks/Nederlands echtpaar (sinds 05-06-1969).

Nikos, geboren en getogen in Limenaria Thassos (daardoor kan Nikos u veel informatie geven over Thassos, wat betreft vroeger en nu) Hij heeft van zijn vader een olijfboomgaard geërfd. Hier wilden wij graag iets mee doen. Wij zijn toen begonnen met één bungalow voor eigen gebruik tijdens onze vakanties. Al snel kwamen er vragen van vrienden en bekenden of zij deze bungalow mochten huren.

Ondertussen zijn wij de trotse eigenaren van een prachtige vrijstaande bungalow, die wij tot ons plezier en tot volle tevredenheid van onze gasten verhuren.

Daarom willen wij u op deze manier laten kennismaken met het prachtige, groene eiland Thassos en onze comfortabele en gunstig gelegen bungalow.

Wij bieden u, tegen een zeer voordelige prijs, privacy, comfort, ruimte en rust.

Voor meer informatie kunt u mailen naar nellylimenaria@gmail.com of via ons contact formulier.

Wij wensen u veel plezier op onze website en hopen u te mogen begroeten op het prachtige eiland Thassos!

Nikos en Nelly Papaioannou